de Ster

Café - Zaal - Feestzaal

0475 - 32 41 64

~
De Ster

'De Ster' bekend om haar feesten en partijen

Feesten verzorgen, is voor café-zaal De Ster dan ook meer regel dan uitzondering. In de compleet gerenoveerde zaal vindt u de ruimte en mogelijkheden voor ieder feest.

De zaalaccommodatie is uitgerust met geweldige licht- en geluidapparatuur en is daardoor uitermate geschikt voor een knallend feest! Feesten en partijen krijgen door de recente verbouwing van de zaal en het café een absoluut perfecte ambiance. In een knusse sfeer is nu nog meer mogelijk; huwelijksfeesten, reünies, familiedagen, toneeluitvoeringen, modeshows, concerten, gouden en zilveren bruiloften, doopfeesten en communies. De sfeer is er een die geproefd moet worden!

Wij verzorgen voor u buffetten of een feestelijk diner, de opstelling van de stoelen en tafels en de audio- en videoapparatuur. Een orkest is naar eigen smaak in overleg te regelen. Ook wat betreft de aankleding van de feestruimte is veel mogelijk. De zaalaccommodatie is geschikt voor grote en kleinere evenementen, indien gewenst kan gebruik worden gemaakt van het gezellig en sfeervol cafégedeelte. Café-zaal De Ster is op steenworp afstand van het centrum van Roermond, goed bereikbaar en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.